ELEVATORER & DØRE

Nordelektros specialister inden for elevatorer reparerer og servicerer person- og godselevatorer over hele landet.

Gennem regelmæssig service og vedligeholdelse kan vi minimere risikoen for, at dine medarbejdere eller kunder sidder fast i en elevator pga. driftstop. Og skulle uheldet alligevel være ude, så står vores montører klar til at udbedre fejlen hurtigt og effektivt.

Vores team af servicemontører har den påkrævede serviceuddannelse i forbindelse med elevatoreftersyn. Kombineret med mange års erfaring tilbyder vi netop de kompetencer og værktøjer, der er nødvendige for kunne garantere driftsikkerhed og hurtig reparation af defekter.

Én kontaktperson hele døgnet
Hos os får du en fast kontaktperson på alle opgaver, som står til rådighed hele døgnet.

Ring 9630 3888 – Vi har telefonen tændt døgnets 24 timer, og kan hurtigt rykke ud, hvis et akut problem opstår.

Renovering af din elevator

En ny elevator er ikke altid løsningen. Nogen gange kan det også være en fordel at renovere den, du har. Ved at optimere elevatoren med ny teknologi kan du nedsætte strømforbruget. Du kan også vælge at give kabinen et nyt design. Her har du fx mulighed for at designe med nye tryk og et nyt display – eller udskifte motor og gear. På denne måde forlænger du levetiden på dine elevator og sparer samtidig på strømmen.

Tag fat i os for at give din elevator et status-tjek. Så giver vi gode råd til, hvad du kan få ud af en renovering. 

Mere information
Ring til os hvis du har brug for lidt mere information om vores ydelser og kompetencer. Så starter vi med en uforpligtende snak om din virksomheds ønsker og behov.

Produkter
Nordelektro tilbyder:
  • service
  • reparation
  • renovering
  • nyopsætning…

… af personelevatorer og godselevatorer