KOMPLICEREDE ANLÆG KRÆVER KOMPETENTE HÆNDER

Nordelektro er din forlængede arm, når det kommer til installation, service og vedligehold. Minimal spildtid og omkostning ved driftsstop og veludførte installationer giver tryghed og baner vejen for en effektiv hverdag. Vi står klar døgnet rundt – med fremsynet viden og håndværksmæssig kvalitet. Samtidig sætter vi en ære i at være teknologiske frontløbere. For dig betyder det, at vi laver løsninger, der holder og går forrest. Kun herved kan vi sikre, at dit udstyr kører bedst muligt – længst muligt.

Vi bor i Aalborg – men arbejder landsdækkende for en bred kundegruppe inden for industri, erhverv, bygge & anlæg samt offentlig virksomhed. Brug os til enkelte opgaver eller som komplet partner, der håndterer den samlede service.

Nordelektro håndterer installation, service og vedligehold inden for:

  • El og automation
  • Elektromekanisk arbejde
  • Maskinservice
  • Elevatorer
  • Kraner og løftegrej

Historien bag

Nordelektros historie kan føres tilbage til 1934. Her startede virksomheden i en baggård på Strandvejen i Aalborg under navnet Nordjysk Elektro. Virksomheden beskæftigede sig dengang med salg af motorer og reparation af datidens mange forskellige drivaggregater.

Efter en fusion i 1954 skiftede virksomheden navn til Nordelektro. Siden 1934 har virksomheden været teknologisk i front og været præget af godt og gedigent håndværk med fokus på kvalitet og et højt serviceniveau. Det har medført, at Nordelektro gennem årene har løst mange forskellige opgaver. Som fx en defekt generatortavle på et grønlandsk skib, installation af ny generator på et skib i det sydlige Atlanterhav samt hjemlige værkstedsopgaver som fabrikation af nye kranstole med styrepulte.

Nordelektro A/S har gennem årene udført mange specielle installationsopgaver. Bl.a. installationsopgaver på boreplatformen Stalfjord B, lokale opgaver på Limfjordstunnelen samt avancerede styrings- og procesovervågningsopgaver ved renseanlæggene i Hjørring, Sæby og Aalborg. Nordelektro har ry for at løse opgaver, der ikke umiddelbart kan løses af et traditionelt elfirma.

Nordelektro flyttede i 1997 til de dengang nyopførte kontor- og værkstedsbygninger på Østerport 3, hvor 60 velkvalificerede og engagerede medarbejdere i dag har deres arbejdsplads.