Beskyt medarbejderne mod COVID-19 – og skab tryghed på arbejdspladsen

– Nordelektro giver #coronaråd

En undersøgelse fra YouGov foretaget for Rambøll viser, at hele 83 % af danskerne bekymrede for at blive smittet med COVID-19 på arbejdspladsen.

Corona-krisen kræver klare procedurer for, hvordan vi håndterer hygiejne på arbejdspladsen. Alle virksomheder må forholde sig til, hvordan de gør det trygt og sikkert for deres ansatte at møde på arbejde.

Som specialist i service, vedligehold og opgradering af tekniske installationer kommer vi hver dag ud, hvor mennesker mødes og opholder sig sammen i mange timer: På kontorer, på skoler, i indkøbscentre og i fabrikshaller ude i industrien. Det gør os i stand til at rådgive om, hvordan I kan indrette arbejdspladsen, så det bliver lettere at opretholde en høj hygiejne. Med en opgradering af teknikken kan du reducere risikoen for smitte ved bl.a. døre og porte, belysning, elevatorer, rulletrapper og maskiner. 

Kontakt os på 96 30 38 88 eller info@nordelektro.dk og hør mere om dine muligheder #bedreservice

Rambøll har udviklet en ”Forebyg smitte”-app, der simulerer hverdagssituationer i og omkring bygninger. Se https://plan.ramboll.dk/coronaoffice/ eller hent app’en via Google Play.