Multiservice bliver til Teknisk Facility Management

Mere tid til kerneforretningen står højt på ønskesedlen hos mange virksomheder. Derfor har vi stor succes med konceptet Multiservice, hvor kunden overlader drift og vedligehold af sine tekniske installationer til vores kompetente teknikere. 

Men det kan være svært at forklare nye kunder, hvad Multiservice dækker over. For det handler hverken om græsklipning eller trappevask. Det handler om service, vedligehold og optimering af teknisk komplicerede installationer. Derfor har vi besluttet at omdøbe Multiservice til Teknisk Facility Management. 

Teknisk Facility Management er outsourcing af tekniske serviceopgaver. Med det nye navn ønsker vi at understrege, at vi er specialister, der leverer bedre service og løsninger, som er teknisk i front. Vores kunder vælger os, fordi de har tillid til, at vi gennem forebyggelse og optimering kan mindske deres udgifter til reparationer og driftstop. Og de vælger os, fordi vi skaber sikkerhed, tryghed og overblik. 

Kort sagt: Med en Teknisk Facility Management-aftale kan du overlade den samlede planlægning, udførelse og dokumentation af vedligehold til os – og høste gevinsterne i form af færre fejl, mere stabil drift og længere levetid. Det kan faktisk ikke betale sig at lade være.

Vil du vide mere?

Læs her om, hvordan vi som Teknisk Facility Management-partner er med til at gøre det lettere for Svanehøj at fokusere på sin kerneforretning: https://nordelektro.dk/case/svanehoj/