Nordelektro er ny Heidenhain servicepartner

Som autoriseret servicepartner kan Nordelektro nu i endnu højere grad kan tilbyde specialisering i Heidenhains løsninger inden for måling og styring til maskiner.

Med et nyt, stærkt servicesetup vil Heidenhain give sine danske kunder en sikkerhed for, at de kan få hurtig og kompetent assistance, hvis der opstår et problem med en maskine.

Fire nye autoriserede servicepartnere – heriblandt Nordelektro – er udvalgt for at tilbyde Heidenhain-kunder hurtig og nem adgang til autoriserede specialister, der kan tage det fulde serviceansvar. Kunderne får dermed en sikkerhed for, at service, reparationer og opgraderinger udføres af montører med det anbefalede testudstyr og den nyeste viden. 

Heidenhain producerer blandt andet CNC-styringer, længdemålesystemer, vinkelgivere og drejegivere. Virksomhedens løsninger bruges blandt andet i værktøjsmaskiner og i anlæg til produktion og forarbejdning af elektroniske komponenter.

Hos Nordelektro har vi et særdeles godt kendskab til Heidenhains styringer, som sidder i maskinerne hos faste servicekunder som Scanbelt og Gunnar Balles Maskinfabrik. Vi dedikerer 2-3 medarbejdere til partnerskabet og vil opruste yderligere i takt med, at nye Heidenhain-kunder bliver henvist til os.

Læs mere om partnerskabet og Heidenhains nye servicekoncept hos bl.a. Jern og Maskinindustrien og Alt Om Teknik:

https://www.jernindustri.dk/article/view/720940/tysk_cncgigant_opruster_i_danmark

https://altomteknik.dk/nyheder/2020/05/26/tysk-cnc-gigant-opruster-i-danmark/