ELEKTROMEKANIK

Nordelektro har i mange år været førende specialist inden for elektromekanisk arbejde og service. Vores medarbejdere har en bred erfaring med området og tilbyder forskellige kompetencer både i forbindelse med eftersyn, fejlfinding og reparation.

On location
Vores servicevogne er konstant på vejene, så du hurtigt og nemt kan få assistance til at løse enhver elektromekanisk udfordring.

Ring og aftal en tid, så sender vi en specialist ud til dig og sørger for at systemerne fungerer optimalt, før vi afslutter opgaven. På den måde kan vi sikre optimal drift og kortest mulig nedetid.

På vores værksted
Hvis der ikke er brug for, at vi arbejder on location, tager vi også gerne arbejdet med hjem på vores eget elektromekaniske værksted, hvor vi har adgang til avancerede instrumenter og maskiner. Det gør nogle gange arbejdet lettere og så slipper du også for, at vi går i vejen i din produktion.

Service
Hvis du vil sikre, at dit anlæg altid er i optimal stand, kan du også vælge at indgå en serviceaftale med os.

Efter hvert serviceeftersyn udarbejder vi en udførlig servicerapport, der beskriver systemernes tilstand. Med rapporten i hånden har du et godt grundlag for at beslutte, om der skal investeres i nye systemer, eller om de skal repareres.

Professionel elektromekanisk service
Vi bestræber os altid på at levere en hurtig og professionel service uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det sikrer vores kunder en holdbar og fremtidssikret løsning.

Døgnservice
Ring 9630 3888 – Vi har telefonen tændt døgnets 24 timer, og kan
hurtigt rykke ud, hvis et akut problem opstår.

Kompetencer

– Fejlfinding, service og reparation af:

  • Motorer
  • Generatorer
  • Gear
  • Pumper
  • Laseropretning
  • Vibrationsmåling
  • Afbalancering

Vi giver naturligvis et bud på opgavens tid og økonomi, før vi går i gang. Og vi dokumenterer selvfølgelig, at alt fungerer, før vi afslutter en opgave.