PORTE

Ved Nordelektro vægter vi sikkerheden ved vores kunder højt, vi tilbyder derfor et årligt lovpligtigt eftersyn på jeres porte. Arbejdsmiljølovgivningen kræver at dine porte blive serviceret én gang hvert år, og at det bliver foretaget af en sagkyndig person.

Hos Nordelektro er vi specialister indenfor porteftersyn og service, så vi altid har den løsning, der passer præcis til jeres behov og som kan garantere sikkerheden samt driften i jeres virksomhed. Vores team af portpecialister har altid fokus på sikkerhed og på at levere en langtidsholdbar løsning, der matcher jeres forventninger.

Portservice
Hvis porte ikke vedligeholdes, kan det ende med pludselige driftsstop. Derfor er der brug for løbende vedligehold for at mindske driftsstop på porten. Hos Nordelektro holder vi portene i bevægelse ved at tjekke og servicere porten, så I altid kan komme ind og ud.

Med en serviceaftale hos os er du sikker på, at dine porte lever op til de lovpligtige krav og at der ikke opstår driftstop.

Kontakt
Ring til 96 30 38 88, eller send en mail på salg@nordelektro.dk for mere information eller en uforpligtende snak om din virksomheds ønsker og behov.

Service og reparation

Vores portservice dækker alt lige fra levering, opsætning og serviceeftersyn til udskiftning af mekanik.
Vores portteam kan tilbyde:

  • Reparation af alle fabrikater
  • Vi udfører reparation og lovpligtigt eftersyn på alle slags porte

Med en fast serviceaftale hos Nordelektro forebygges defekter på dine porte gennem jævnlige serviceeftersyn, hvilket forhindrer unødvendige driftsstop, øger sikkerheden og sparer både tid og penge.