MASKINFLYTNING

– læg hele processen i trygge hænder
Hos Nordelektro er et af vores specialer flytning af maskiner. Vi har både viden og specialudstyr til at håndtere hele processen. Samtidig ved vores team, hvordan man bedst muligt gennemfører en flytning, så maskinerne hurtigt er i drift igen. Bag os har vi mange års erfaring med denne type opgaver. Vi flytter både enkelte maskiner og hele fabriksanlæg – også på tværs af landegrænser.

En samlet pakke
Ved at bruge os som samarbejdspartner skal du kun ringe ét sted hen. Vi kan nemlig håndtere hele processen – lige fra nedtagning og transport til opstilling og genopsætning. På denne måde slipper du for at skulle bruge tid på at koordinere mellem flere forskellige leverandører.

Hos Nordelektro tager vi det fulde ansvar for en succesfuld flytning, ligesom du får en fast kontaktperson, der er dus med din opgave. Det betyder, at du altid kan forvente, at dit udstyr bliver leveret 100 % driftsklar – og til den tid, vi har aftalt.

Udstyret i orden
Maskinflytning er en kompliceret opgave, der kræver specialudstyr. Vi har naturligvis alt det påkrævede udstyr og den viden, der skal til. Derfor kan du trygt overlade ansvaret til os.

Processen kort fortalt
– Besigtigelse af maskine på gammel placering (sikrer den rigtige transport og baksning)
– Besigtigelse af ny placering (sikrer at de nødvendige installationer er tilgængelige)
– Udarbejdelse af projektomfang
– Installationsarbejde på ny placering
– Funktionstest af maskine inden flytning
– Nedtagning af maskine samt baksning
– Opstilling af maskine
– Test af maskine samt opretning
– Evt. demontering af gamle installationer
…Sæt i gang.

Vi holder dig løbende opdateret, så du hele tiden ved, hvad der sker. Så bare læn dig tilbage og lad Nordelektro flytte dine maskiner.

En innovativ sparringspartner
Hos Nordelektro sætter vi en ære i at gå forrest og finde den bedste løsning. Vores erfaring på området gør, at vi tænker kreativt, da der ofte er flere måder at få en maskine ind og ud af en bygning. Målet er altid, at dine maskiner bliver flyttet hurtigt og sikkert, så din produktion kan komme op at køre.

Stærke fordele

– Tidsbesparende med én samlet leverandør
– Undgå udfordringer med ansvarsfordeling og snitflader – med Nordelektro taber du ikke noget mellem 2 stole
– Klar kommunikation i hele forløbet