Montage og service af elevator og lift

Alting i livet går op og ned – men kun ved elevatorer og lifte er det en fordel, at det bliver ved med at ske.

Hos Nordelektro udfører vi montage og service af alle former for elevatorer og lifte i hele Danmark. Vores dybt specialiserede medarbejdere har mange års erfaring, og hver elevatormontør har den nødvendige serviceuddannelse til at kunne sikre garanteret driftssikkerhed og hurtig reparation.

Vælg et samarbejde med Nordelektro som elevatorfirma, uanset om der er tale om installation af ny elevator og lift eller service og reparation af jeres eksisterende elevatorer og lifte.

Med elevatorservice og elevatoreftersyn fra Nordelektro er I sikret mod driftsstop og har ingen bekymringer om vedligehold. Vi sørger for det hele ud fra mantraet ”bedre service”.

Kontakt os for spørgsmål om din personelevator, vareelevator, godselevator, stolelift, trappelift, vertikallift, eller for rådgivning om ny elevator. Lige nu oplever vi stor interesse for installation af bilelevator eller billift i projektbyggeri med garage under jorden. Her har vi gode erfaringer fra flere projekter, som vi gerne deler med dig. Kontakt os eller se en af vores cases her.

Døgnvagt 24/7
En elevator kører hele døgnet – og det gør vi selvfølgelig også. Hos os får I én fast kontaktperson, der står til rådighed 24/7. Har du et akut problem? Ring 9630 3888, og vi rykker ud med det samme.

Bedre elevatorservice
Hos Nordelektro forhandler vi primært elevatorer og lifte fra Sodimas, GMV, Barduva og Hidral, mens vi også tilbyder service, vedligehold og reparation af Otis, Schindler Elevatorer, Thyssenkrupp Elevator, KONE, Orona Elevators, SJEC, HYDRO-CON Elevator, Lifton, Cibes Lift, Kalea Lifts og Aritco.

Kontakt Nordelektro i Aalborg og Frederikshavn, hvis du søger et elevatorfirma til installation eller bedre service af din elevator eller din lift.

Produkter
Nordelektro tilbyder:
  • service
  • reparation
  • renovering
  • nyopsætning

af personelevator, vareelevator, godselevator, stolelift, trappelift, vertikallift, bilelevator og billift.

Kontakt os her