KOMPETENCE TIL KOMPLICERET TEKNIK

Hos Nordelektro er vi specialister i teknisk facility management. Det betyder, at du kan outsource driften af dine tekniske anlæg til os og få mere tid til dét, der er vigtigst for dig; nemlig din kerneforretning. Overlad vedligeholdelsen til os og høst gevinsterne i form af færre fejl, mere stabil drift og længere levetid på dine tekniske anlæg.

Nordelektro har afdelinger i Aalborg og Frederikshavn og løser tekniske opgaver i hele Danmark for en bred vifte af kunder inden for blandt andet industri, produktion, kontorerhverv, detailhandel, uddannelse og bolig. Vi er ISO 9001 certificeret og efterser pt. flere end 5.500 tekniske anlæg.

Brug os til enkelte opgaver eller som teknisk facility management-partneren, der håndterer det samlede vedligehold af dine tekniske anlæg – i ét telefonnummer. Med Nordelektro kan du trygt stole på, at dine tekniske anlæg kører bedst muligt – længst muligt. Du får ganske enkelt bedre service og en dedikeret samarbejdspartner, der er teknisk i front.

Med Nordelektro får du:

  • Bedre service
  • Løsninger der er teknisk i front
  • Nordjyllands bedste vagtordning
  • Færre driftsforstyrrelser og nedbrud
  • Bedre dokumentation

TEKNISK I FRONT SIDEN 1934

Historien om Nordelektro går tilbage til 1934. Her startede virksomheden i en baggård på Strandvejen i Aalborg under navnet Nordjysk Elektro – og beskæftigede sig dengang med salg og reparation af motorer og andre drivaggregater. Navnet Nordelektro opstod i forbindelse med en fusion i 1954. Det nuværende domicil på Østerport 3 i Aalborg blev opført og taget i brug i 1997, mens afdelingen på Fiskerihavnsgade 23 i Frederikshavn kom til i 2017.

Nordelektro er kendetegnet ved at være en virksomhed, der altid stræber efter at yde bedre service for vores kunder ved at levere løsninger, der er teknisk i front. Vi er tekniske nørder, der gerne kaster sig over de opgaver, som et traditionelt elfirma ikke kan løse. Samtidig er vi en virksomhed med et meget stærkt sammenhold på kryds og tværs af fagområder. Derfor er vi heller ikke bange for at kalde os selv for Nordjyllands bedste kolleger.