Ladestandere

Etablér ladestandere til elbiler og gør en god forretning

- mens I bidrager til den grønne omstilling

I samarbejde med Spirii tilbyder Nordelektro at etablere og servicere ladestandere hos  virksomheder og boligforeninger. Få en gennemtænkt og fremtidssikret løsning – ofte med en tilbagebetalingstid på to år.

En af de bedste energiinvesteringer

Hos Nordelektro ser vi, at ladestandere til elbiler er en af de bedste energiinvesteringer lige nu. Her kan du som virksomhed eller boligforening bidrage til den grønne omstilling samtidig med, at du stiller en service til rådighed for medarbejdere, beboere og gæster.

Ofte oplever vi, at etablering af ladestandere har en tilbagebetalingstid på to år – også selvom vi hos Nordelektro altid beregner projektet konservativt. Derefter generer standerne overskud til virksomhedens eller boligforeningens økonomi.

Image
Brugseksempel

Ladestandere

6

Forventet ladeniveau

50%

Fortjeneste: 53.326,50 kr.

Ladninger pr. dag

1

Afregningspris kunde

2,80 kr
Image

Få den bedste løsning

Spirii tilbyder et velafprøvet koncept med komplette ladeløsninger, som Nordelektro installerer og servicerer. Her rådgiver vi til at finde den løsning, der er den rette for jer. En løsning som både er mest praktisk i forhold til parkeringsarealernes indretning – og økonomisk bæredygtig i forhold til et realistisk forventet brug.

Samtidig fremtidssikrer vi investeringen ved at vælge udstyr med en lang levetid, som er dimensioneret til, at løsningen relativt billigt og nemt kan opgraderes. Back end-systemet har international standard (OPA) og vil ligeledes være muligt at opgradere i takt med udviklingen uden yderligere, store investeringer.

Når ladeløsningen er i drift, sørger Nordelektro for service og vedligehold, så ladestanderne altid er sikre og fungerer.

Brugseksempel

Ladestandere

1

Forventet ladeniveau

50%

Fortjeneste: 47.705,50 kr.

Ladninger pr. dag

2

Afregningspris kunde

4,44 kr

Differentier priserne

Med Spirii er det muligt at differentiere prisen på en købt kWh til opladning således, at medarbejdere og beboere betaler én pris, og gæster betaler en anden pris. I kan også vælge, at alle betaler markedsprisen. Som ejer af ladestanderne er det jer, der definerer prisen.

Samtidig er det muligt at gøre parkeringspladsen med ladestandere synlig og tilgængelig via ladekortet i app’en Spirii Go i de tidsintervaller, hvor medarbejderne har fri eller beboerne er på arbejde. Der er stadig stor mangel på ladestandere – og der er gode økonomiske muligheder i at gøre sine ladestandere tilgængelige i de perioder, hvor de ikke behøver at være fredet til eget brug.

Image

Opgrader jeres parkeringsarealer med ladestandere

– til glæde for jeres økonomi, medarbejdere eller beboere og den grønne omstilling.

Kontakt servicechef René Hansen fra Nordelektro på rha@nordelektro.dk eller 96 30 38 88 for mere information og rådgivning.