TERMOGRAFERING

– Stop branden før den stopper din drift
Termografering er et effektivt værktøj til at afsløre elektriske fejl på maskiner og el-tavler. På denne måde kan du nå at udbedre eventuelle fejl, inden de udvikler sig til en kortslutning, driftsstop eller i værste tilfælde brand. En brand eller et driftsstop kan ikke blot skade liv, bygninger og materiel – det er også en omkostningsfuld affære.

Vores specialist kontrollerer bl.a. for løse lednings- ogsikringsforbindelser, ulige belastninger, overbelastninger og fejl i andre komponenter. Selvfølgelig uden at det er til genefor din daglige drift.

Efter termograferingen modtager du en detaljeret rapport. Den hjælper dig til at planlægge forebyggende vedligeholdelse, når produktionen tillader det.

Spar penge på forsikringen
Nogle forsikringsselskaber nedsætter forsikringspræmien ved årlig termografering af en certificeret el-termograf.

Hos Nordelektro tager vi det fulde ansvar for en succesfuld flytning, ligesom du får en fast kontaktperson, der er dus med din opgave. Det betyder, at du altid kan forvente, at dit udstyr bliver leveret 100 % driftsklar – og til den tid, vi har aftalt.

DBI-certificering
Nordelektros specialister er DBI certificerede. Det er din garanti for, at vi opfylder lovens krav til at udføre el-termografering.

Fordele ved termografering
– Mindsker risiko for driftsstop
– Fanger el-skader i opløbet
– Øger brandsikkerheden
– Forlænger levetiden på dit udstyr
– Giver mulighed for reparation inden nedbrud

Vidste du, at…

Min. 25% af alle brande opstår i elinstallationerne.
– Kilde: Tryg

Sikkerhedsstyrelsen vurderer, at 2/3 af alle el-brande kunne være undgået, hvis der var foretaget en el-termografering, og at de viste fejl var blevet udbedret.
– Kilde: Sikkerhedsstyrelsen

“ Vi får foretaget termografering af flere årsager. Ved at skifte de elektriske komponenter undgår vi større produktionsstop. Samtidig har vi billigere reparationer. Ved termografering opdager vi de elektriske komponenter, der bliver for varme – også i de omkringliggende komponenter og ledningssystemer. Lønomkostningerne reduceres tilmed, da vi mindsker behovet for overarbejde. Det er også et krav fra vores forsikringsselskab, hvor vi opnår billigere forsikringer. Så vi kan kun anbefale at få udført årlig termografering. ”

– Hans Plogh, De Forenede Dampvaskerier A/S