CNC / MASKINSERVICE

Hos Nordelektro har vi specialister, der står klar til at rykke ud og reparere jeres produktions- og værktøjsmaskiner, når I har brug for os.

Vi er Heidenhain samarbejdspartnere  og laver service på alt Heidenhain CNC, og vi kan tilføje:

  • Siemens
  • Fagor
  • Fanuc
  • Mazak
  • R&D

Defekte maskiner og driftstop kan være forbundet med store omkostninger, og netop derfor har vi opbygget en servicekultur, hvor akut assistance prioriteres højt. Og vi vil gøre vores yderste til, at jeres produktion holdes i gang og kører uden problemer – både gennem eftersyn, reparation og driftsassistance ved fejl og nedbrud.

Service og vedligehold 

Vores serviceydelser strækker sig lige fra lovpligtig eftersyn til flytning af maskiner.

Et typisk eftersyn indebærer, at vi gennemgår CNC-maskinens vitale dele for slidtage og defekter. Nogle dele er nødvendige at udskifte straks, mens andre kan repareres.

Vi har repareret, udskiftet og opgraderet CNC-bearbejdningscentre af alle fabrikater og har indgående kendskab til alle styringer. Har én af dine CNC-maskiner nedbrud, står vores landsdækkende korps af CNC-teknikere klar til at hjælpe med kort varsel.

Hvis du vil sikre, at dit anlæg altid er i optimal stand, kan du også vælge at indgå en serviceaftale med os.

Efter hvert serviceeftersyn udarbejder vi en udførlig servicerapport, der beskriver maskinernes tilstand. Med rapporten i hånden har du et godt grundlag for at beslutte, om der skal investeres i en ny maskine, eller om den skal repareres.

Ombygning/Refurbished

Vi tilbyder ombygning af ældre maskiner, så de er ajour og derfor kan imødekomme de nye krav der stilles til produktionsmaskiner. Mulighederne for at ombygge eller refurbishing har reelt ingen begrænsninger.

Har du bearbejdsningsmaskiner eller andre produktionsmaskiner vil vi gerne være din samarbejdspartner i ombygningen af din maskine.

Spindelreparation

Vi reparerer alle typer spindler i vores eget Spindelværksted. Vi demonterer, renoverer og tester din spindel korrekt, inden den bliver monteret i din maskine.

Vi udfører en test efter montering i maskine, hvor vi kører fedt fordeling og afbalancering af spindel.

Maskinsalg og reservedele

Som noget helt nyt har vi indgået et samarbejde med nedenstående, omkring installering af nye maskiner samt køb af reservedele.

Døgnservice
Ring 9630 3888 – Vi har telefonen tændt døgnets 24 timer, og kan
hurtigt rykke ud, hvis et akut problem opstår.

 

Kompetencer:
  • Opstilling af maskiner
  • Fejlfinding, service og reparation – mekanisk og elektrisk
  • Flytning af industrimaskiner og produktions-anlæg/-linjer
  • Mobilbearbejdning
  • Sikkerhedseftersyn på maskiner

Vi giver naturligvis et bud på opgavens tid og økonomi, før vi går i gang. Og vi dokumenterer selvfølgelig, at alt fungerer, før vi afslutter en opgave.

Scanbelt

I drift igen samme dag

Download Case Story
Steeltec

Problemløsning og rådgivning i ét

Download Case Story