TEKNISK FACILITY MANAGEMENT

360° rundt om din drift
Hos Nordelektro er vi specialister i Teknisk Facility Management. Det betyder, at du kan outsource driften af dine tekniske anlæg til os og få mere tid til dét, der er vigtigst for dig; nemlig din kerneforretning. Overlad vedligeholdelsen til os og høst gevinsterne i form af færre fejl, mere stabil drift og længere levetid på dine tekniske anlæg.

Som specialister i Teknisk Facility Management sørger vi for planlægning og udførelse af lovpligtige eftersyn, reparationer, forebyggende vedligehold og optimering af alle former for tekniske anlæg. Vores kunder vælger os, fordi de har tillid til, at vi leverer bedre service og løsninger, der er teknisk i front. De vælger os, fordi de har tillid til, at vi gennem forebyggelse og optimering kan mindske deres udgifter til reparationer og driftstop. Og de vælger os, fordi vi skaber sikkerhed, tryghed og overblik.

Kort sagt: Med en Teknisk Facility Management-aftale kan du overlade den samlede planlægning, udførelse og dokumentation af vedligehold til os – og høste gevinsterne i form af færre fejl, mere stabil drift og længere levetid. Det kan faktisk slet ikke betale sig at lade være.

Baseret på jeres behov
Teknisk facility management er et fleksibelt koncept, hvor du helt selv kan sammensætte en serviceaftale ud fra din virksomheds særlige behov – og samtidig opfylde de lovpligtige eftersyn. Typisk tilrettelægges aftalen sådan, at der på aftalte tidspunkter med de anbefalede intervaller bliver udført service på jeres bygning og anlæg. Én tekniker eller ét fast team af teknikere, som kender jeres anlæg udfører service, når det passer jer bedst.

Et koncept med flere fordele:

– Et af branchens bedste teams med stærke kompetencer inden for tekniske løsninger.

– Nordjyllands bedste vagtordning med en responstid på 45 minutter i det meste af landsdelen.

– En klar plan for eftersyn og vedligehold – med afsæt i dine behov.

– Et bedre overblik over dine omkostninger til teknisk drift og vedligehold.

– Færre driftsforstyrrelser og nedbrud.

– Bedre dokumentation.

Svanehøj

”Vi skal kun tænke på at lave pumper”

Læs Case story
Hobro Boligforening

Driftschefen har fået en sparringspartner

Læs Case Story
E/F Nordre Havnepromenade

Ejerforeningen har fået
overblik

Læs Case Story
Hytek

Nu behøver vi kun at ringe til én mand

Læs Case Story
KOFOD & CHRISTENSEN

En totalløsning med klare
fordele

Download Case Story