Erfaren rådgiver skal sikre kunderne de bedste tekniske løsninger

Flere kræfter til teknisk facility management: I en nyoprettet stilling som teknisk rådgiver skal Reene A. Nielsen sørge for, at kunderne får maksimal værdi ud af Nordelektros fleksible servicekoncept.

Flere og flere virksomheder får øjnene op for fordelene ved at samle drift og vedligehold af tekniske anlæg og installationer hos Nordelektros kompetente teknikere. 

Derfor har Nordelektro pr. 1. maj 2021 tilført yderligere ressourcer til sin teknisk facility management-forretning med ansættelsen af Reene A. Nielsen i en nyoprettet stilling som teknisk rådgiver.

– Vores kunder oplever, at de kan mindske deres udgifter til reparationer og driftstop betydeligt, når de overlader planlægning, udførelse og dokumentation af teknisk vedligehold til os. Med Reene på holdet sikrer vi, at vi også fremover kan leve op til vores ambition om at levere løsninger, der er teknisk i front, siger salgschef Jesper Storm Simonsen fra Nordelektro.

Relationsskaber med bred teknisk viden

48-årige Reene A. Nielsen er uddannet elektriker og har bred erfaring inden for el-tekniske anlæg og installationer fra stillinger hos blandt andre Klim Fjerritslev El, Mariendal Electrics og Brønderslev El Teknik. Han har også haft egen virksomhed med salg af belysning og har de sidste knap seks år arbejdet med teknisk B2B-salg hos Højager Belysning A/S.

– Jeg har en bred teknisk viden og trives godt i en udadvendt rolle. Jobbet som teknisk rådgiver hos Nordelektro er en rigtig spændende udfordring, fordi jeg skal bruge min viden og erfaring til at sammensætte de helt rigtige tekniske løsninger til kunden. Jeg har igennem min karriere bevist, at jeg er god til at skabe relationer. Det er en vigtig kompetence, når man arbejder med teknisk facility management. Kunderne skal have tillid til, at deres maskiner og anlæg er i de bedste hænder, siger Reene A. Nielsen.

”Nordjyllands bedste kollegaer”

Han havde første arbejdsdag på Østerport 3 i Aalborg den 3. maj 2021, og førstehåndsindtrykket af er ovenud positivt. Og ifølge den nye tekniske rådgiver er det ikke skudt helt forbi, når de hos Nordelektro kalder sig ”Nordjyllands bedste kollegaer”.

– Nordelektro er et rigtig godt sted at være. Det mærker man fra det øjeblik, man går ind ad døren. Her er en helt særlig kultur, som jeg ikke har oplevet på samme måde andre steder, siger Reene A. Nielsen. 

Vil du vide mere?

Læs om Nordelektros teknisk facility management-koncept her: https://nordelektro.dk/teknisk-facility-management/