Hårdtarbejdende ‘firmaets mand’ stiger i graderne

Efter 15 års tro tjeneste hos Nordelektro er Jens Gregersen blevet forfremmet til overmontør inden for Kraner og Elektromekanik.

Hos Nordelektro er det et vigtigt fokus at fastholde dygtige kollegaer og lade dem vokse sammen med virksomheden. En af dem er Jens Gregersen, som nu kan kalde sig overmontør inden for fagområderne Kraner og Elektromekanik.

Og det er noget af en rejse, som Jens har været på, siden han i 2007 for første gang trådte ind ad døren Nordelektro. Hans erfaring er uundværlig for virksomheden, og arbejdsindsatsen og humøret forbilledligt. Derfor har det for Nordelektro været oplagt at tildele Jens et større ansvar. 

– Tidligere var jeg primært udførende, mens jeg nu i højere grad kommer til at rådgive og støtte de yngre kollegaer og hjælpe dem med kunderne. Eksempelvis kan jeg med min erfaring hjælpe dem med at finde de rette løsninger. Jeg er kommet ude hos kunderne i mange år, så jeg kender deres behov og ved, hvad de efterspørger, fortæller Jens.

Fornyet energi og motivation

Jens har altid været glad for sit arbejde som servicemontør og havde ikke gjort sig mange tanker om at stige i graderne. Men efter en dialog med ledelsen fik han mod på at prøve sig selv af i en ny rolle – og det har han ikke haft grund til at fortryde.

– Det har givet fornyet energi og motivation i min hverdag. I den nye stilling kan jeg både hjælpe mine kollegaer og stadig have fokus på de tekniske løsninger, som jeg brænder for. Jeg siger altid, at nye, spændende opgaver, dem kan man aldrig få for mange af, så jeg glæder mig til fremtiden som overmontør, siger Jens.

Arbejdsglæden findes i godt kollegaskab

Spændende opgaver gør det sjældent alene. De mange gode kollegaer er ifølge Jens den primære grund til, at han har været i Nordelektro i 15 år. Det er især kammeratskabet og følelsen af at være en del af et fælles projekt, der betyder meget for Jens’ motivation og arbejdsglæde. 

– Det bedste er mine gode kollegaer. Min afdelingschef – som også har været min kollega igennem, mange år – er god til at motivere og altid sørge for, at vi er i fremdrift. Jeg tror, at de dage, hvor jeg har været træt af at komme på arbejde, kan tælles på én hånd, siger Jens Gregersen.

Vil du være med til at skabe markedets bedste tekniske serviceløsninger?

Se her, hvordan du bliver en del af holdet hos Nordelektro: https://nordelektro.dk/job/