I Nørresundbys højeste huse er der styr på teknikken

Flere og flere ejerforeninger får øjnene op for fordelene i at samle den tekniske drift af deres bygninger hos én leverandør. 
 
Hos Nordelektro har vi netop indgået en Teknisk Facility Management (TFM)-aftale med E/F Horisonten, som består af 166 nybyggede lejligheder på Lindholm Brygge. Med 22 etager er det vigtigt for beboerne, at Horisontens fire elevatorer kører stabilt 24-7. Den opgave er nu lagt i hænderne på Nordelektros erfarne montører.

Servicerer nu begge siloer

Ved at indgå en TFM-aftale tager Nordelektro ansvaret for, at alt fra brandsikring og ventilation til dørpumper og porte vedligeholdes ud fra gældende specifikationer og lovkrav. Naturligvis med øje for at optimere driftsøkonomien og reducere energiforbruget mest muligt.
 
Med den nye TFM-aftale med E/F Horisonten er det nu Nordelektro, der holder styr på teknikken i begge siloer på Nørresundbys havnefront. Vi har nemlig i flere år serviceret de tekniske installationer hos A/B Høje Brygge – de velkendte cylinderformede boligtårne lige ved havnekanten.

For både E/F Horisonten og A/B Høje Brygge er den store fordel, at TFM-aftalen letter arbejdspresset i bestyrelserne og reducerer risikoen for driftstop og unødvendige regninger til et absolut minimum.

Læs mere om Nordelektros koncept for Teknisk Facility Management her: https://nordelektro.dk/teknisk-facility-management/