Nordelektro henter ny adm. direktør i ISS

Pressemeddelelse: Den nuværende direktør for Teknisk Service i ISS Denmark, Jesper Christiansen, overtager jobbet som administrerende direktør hos Nordelektro. Han får til opgave at udvikle forretningen kommercielt med afsæt i virksomhedens Teknisk Facility Management-koncept.

Det er en erfaren leder med solid kommerciel og teknisk baggrund, som pr. 1. januar 2023 tager over som ny administrerende direktør i Nordelektro A/S med afdelinger i Aalborg og Frederikshavn.

Virksomheden, der er specialist i Teknisk Facility Management, skal fremover ledes af 47-årige Jesper Christiansen, der kommer til Nordelektro fra en stilling som direktør for Teknisk Service hos ISS, hvor han har stået i spidsen for en turnaround af hele den tekniske forretning. 

Jesper Christiansen har mere end 20 års ledererfaring inden for det tekniske område, herunder en længere årrække med egen installationsvirksomhed, som på syv år voksede til 45 medarbejdere, inden den blev solgt i 2010.

– Jeg har de seneste år arbejdet indgående med Teknisk Facility Management hos ISS og ser et stort vækstpotentiale for Nordelektro ind i det marked. Jeg er stærkt kommercielt drevet og kommer med nogle kompetencer inden for forretningsudvikling, der kan være med til at løfte virksomheden til det næste niveau, siger Jesper Christiansen.

En stærk teknisk og kommerciel profil

Med ansættelsen af Jesper Christiansen har Nordelektro fundet afløseren for Thomas Bøll Mathiesen, som forlod virksomheden tidligere på efteråret efter kort tids ansættelse. Bestyrelsen er dermed klar til – i tæt samarbejde med den nye direktør – at indfri vækstambitionerne for den nordjyske teknikspecialist:

– Det er selvfølgelig ikke optimalt for os at skifte direktør to gange på så kort tid. Men når det er sagt, så glæder vi os over, at det nu er lykkedes os at få Jesper Christiansen med på holdet. Han er en stærk teknisk og kommerciel profil og har igennem sin karriere vist, at han har evnerne til at udvikle en forretning, siger medejer Michael Saxtoft og fortsætter:

– Faktisk var Jesper også blandt topkandidaterne sidst, men timingen var ikke rigtig for ham. Da vi senere genoptog dialogen, fik vi heldigvis enderne til at mødes, fortæller han.

Glædeligt gensyn med gamle kollegaer

Den nye direktør er netop blevet præsenteret for de godt 40 medarbejdere ved Nordelektros hovedkvarter i Aalborg. For flere af dem var der tale om et glædeligt gensyn, idet Jesper Christiansen i perioden 2000-2003 arbejdede som projektleder i virksomheden.

– Jeg har fulgt Nordelektro tæt siden dengang og har altid betragtet fagligheden og det stærke sammenhold som virksomhedens største styrker. Det er en arbejdsplads, hvor folk kan lide at være, og hvor der sjældent er langt fra idé til handling. Det tiltaler mig. De seneste år er der sket en omfattende digitalisering af hele organisationen, og det giver et rigtig godt afsæt for fremtidig vækst. Det er en super spændende opgave, som jeg glæder mit til at tage fat på, siger Jesper Christiansen.

Fakta Nordelektro A/S

Nordelektro har afdelinger i Aalborg og Frederikshavn og løser tekniske opgaver i hele Danmark for en bred vifte af kunder inden for blandt andet industri, produktion, kontorerhverv, detailhandel, uddannelse og bolig. Virksomheden er specialist i Teknisk Facility Management og efterser pt. flere end 7.500 tekniske anlæg. Nordelektro er etableret i 1934 og beskæftiger godt 40 medarbejdere.