Ny salgschef skal indfri Nordelektros store vækstambitioner

Tidligere teknisk kundechef i ISS, Allan Nass, er ansat som ny salgschef i Nordelektro. Her skal han være med til at udvide Teknisk Facility Management-forretningen og udvikle Nordelektro til en landsdækkende virksomhed.

Målet er klart. Nordelektro skal være større og blive en landsdækkende Teknisk Facility Management-aktør. Derfor styrker virksomheden nu ledelsen med en ny, erfaren salgschef. Allan Nass kommer fra en stilling som teknisk kundechef hos ISS A/S. Han følger dermed i sporene på Jesper Christiansen, der i december tiltrådte som ny adm. direktør hos Nordelektro efter en karriere hos netop ISS. Det har haft stor betydning for Allan Nass’ beslutning om at takke ja til jobbet hos Nordelektro.

– Jesper og jeg har haft et godt samarbejde sammen hos ISS, og da han fortalte om sin vision for Nordelektro, tændte det en glød i mig. Det var for spændende til at sige andet end ja. Hos Nordelektro bliver jeg involveret i de strategiske beslutninger og får ansvaret for at sikre vækst og tilgang af nye kunder. Det har stor betydning for mig personligt, fortæller den nye salgschef.

Salg kommer gennem tillid

Allan Nass er allerede i gang med sine nye opgaver, der ikke er helt uvante for ham. I sin tid hos ISS var han teknisk chef for service og vedligehold i Sønderjylland, Vestjylland og på Fyn, og stod desuden for driften af ISS’ aftale med Forsvaret. Allan Nass ser frem til at bringe sine kompetencer i spil hos Nordelektro, der allerede har en bred kompetenceportefølje. Her kommer fokus især til at være på kundeoplevelsen.

– Vi har et stærkt hold af teknisk kompetente medarbejdere, der alle excellerer på deres respektive områder. Men det er vigtigt for mig, at vi konstant indtænker kundepleje i alt, hvad vi gør. Det bliver et vigtigt fokusområde for mig i min stilling, hvor jeg skal agere support til driften og sikre, at kunderne føler, at de bliver set og hørt. Salg kommer gennem tillid, og det skal vi sørge for, at vores kunder altid har til vores kompetencer, forklarer Allan Nass. 

Landsdækkende Teknisk Facility Management

I sin nye stilling kommer Allan til at have fingeren på pulsen i alle Nordelektros afdelinger for at skabe et fælles fokus på at udvikle Nordelektro til en landsdækkende Teknisk Facility Management-aktør. Selv om der er kunder over hele landet, så skal Nordelektro tættere på alle sine kunder. 

– Nordelektro har en spændende historik og er velkendt her i Nordjylland. Men målet er at være fast aktør med beliggenhed tættere på vores kunder og fremtidige kunder i hele landet. Jeg har allerede oplevet, at vi har ambitiøse kollegaer, der er klar til at medvirke, at Nordelektro kan blive en af de bedste inden for Teknisk Facility Management i hele landet, siger Allan Nass.

Allan Nass havde første arbejdsdag hos Nordelektro den 1. februar. Han er uddannet maskinmester fra Fredericia Maskinmesterskole med fokus på vedligehold og ledelse. Han har de seneste knap fem år været hos ISS, hvor han er steget gennem rækkerne fra konsulent til Technical Manager til senest Teknisk kundechef hos ISS Technical Services.