Nordelektro indgår stor serviceaftale med Aalborg Portland

Nordelektro har en bred vifte af kompetencer indenfor leverance af teknisk service, herunder ikke mindst service og vedligeholdelse af porte. Den gode ekspertise får Aalborg Portland nu glæde af, da de har indgået et samarbejde med Nordelektro omkring netop service og vedligeholdelse af et 3 cifret antal porte, som Nordelektro fremadrettet er ansvarlige for at opretholde i driftssikker og funktionsdygtig stand.  

”Vi er meget glade for, at Aalborg Portland har set værdien i at samle deres port service hos én leverandør. Aalborg Portland har meget høje krav til deres leverandørers leverancesikkerhed, så vi er stolte over, at de har valgt vores team af dygtige teknikere til opgaven.” fortæller, salgschef, Allan Nass.

Vidste du, at Nordelektro alene i første halvår af 2023 har oplevet en vækst på over 45% indenfor service og vedligeholdelse af porte. Skal vi også servicere dine?

Nordelektro indgik den nye aftale med Aalborg Portland kort tid efter at have vundet et udbud hos Aarhus Kommune vedrørende service og lovpligtige eftersyn af næsten 200 kommunale elevatorer. Som følge af disse og mange andre nye aftaler, er Nordelektro i øjeblikket i gang med at søge efter flere dygtige teknikere til deres team. Se ledige stillinger her: Ledige stillinger hos Nordelektro | Teknisk i front