Nordelektro lander stor elevatoraftale med Aarhus Kommune

Nordelektro har i et udbud vundet en af sine største elevatoraftaler nogensinde. Aftalen omfatter service af knap 200 elevatorer hos Aarhus Kommune. Derfor skal der nu ansættes flere teknikere.

Målet var klart, da Jesper Christiansen og Allan Nass tiltrådte som henholdsvis administrerende direktør og salgschef. Nordelektro skal være en landsdækkende aktør. Det starter nu med en meget stor aftale med Aarhus Kommune, hvor Nordelektro skal stå for lovpligtige eftersyn, service og reparationer af knap 200 kommunale elevatorer. 

Aftalen skubber for alvor gang i ambitionerne om at udføre teknisk facility management for virksomheder og offentlige institutioner over hele landet. 

– Vi er rigtig stolte over aftalen og den tillid, som Aarhus Kommune har til vores kompetente teknikere og organisationen som helhed. Aftalen betyder også, at vi kommer til at stå endnu stærkere i Midt- og Østjylland og rykker et skridt tættere på vores mål om at tilbyde landsdækkende teknisk facility management, fortæller salgschef, Allan Nass.

Forebyggende vedligehold skaber tryghed i driften

Aarhus Kommune søgte en leverandør, som kunne samarbejde tæt og fagligt med kommunens driftsansvarlige for at imødekomme den store opgave. 

– Vi lægger vægt på at have en leverandør, der er omgængelig, og som ønsker at finde de bedste processer og skabe tryghed i vores drift. Det er vigtigt, at der bliver arbejdet forebyggende i vedligeholdelsen af vores elevatorer rundt omkring i kommunen. Derfor var vi på udkig efter en leverandør med høj ekspertise og hurtig responstid. De krav opfylder Nordelektro, fortæller Maria H. Stubben, der er contract manager ved Aarhus Kommune.

Oveni var det vigtigt for Aarhus Kommune, at Nordelektro kunne understøtte kommunens strategi om at blive CO2-neutral i 2030.

– Udover de stærke faglige kompetencer er Nordelektro i stand til at levere serviceopgaver med 100 procent elektrisk transport, hvilket er afgørende for vores bæredygtighedsstrategi frem mod 2030, fortæller Maria H. Stubben.

Søger nye elevatorteknikere

Aftalen med Aarhus Kommune trådte i kraft fra 1. april 2023.

Med den nye aftale, øget efterspørgsel på vedligehold, service og optimering af maskiner og teknisk udstyr og ambitionerne om landsdækkende service, leder Nordelektro efter yderligere elevatorteknikere. 

Har du erfaring med elevatorservice, og vil du være med på den spændende rejse hos Nordelektro? Så har du mulighed for at blive en del af holdet nu. Læs mere her: https://nordelektro.dk/job/elevatortekniker/