Nordelektro og Murrelektronik i stærkt samarbejde

Den tyske virksomhed Murrelektronik er verdensførende inden for industriel automatisering. Nu indgår Nordelektro og Murrelektronik et “Pro Partnership”, som skal stille fælles kunder endnu stærkere.

Det er blandt andet Nordelektros kompetencer inden for Service og Vedligehold, som har fået Murrelektronik til at formalisere samarbejdet. Det fortæller den danske direktør Thomas Kjelgaard Burgdorf. Samtidig ser han stærke synergier i den måde, som virksomhederne drives på: “Nordelektro ’s Slogan ”Vi går forrest” og værdier som proaktivitet passer godt sammen med Murrelektroniks Mission om at blive ”connectivity parter number 1” i plug and play løsninger til industrien i Danmark.”

Ud af Klemkassen

Murrelektronik har skabt innovative løsninger til industrien siden 1975. Dermed er nytænkning forankret i virksomhedens DNA. “Det har vægtet højt at lave et samarbejde med en Nordjysk virksomhed, som ikke er bange for at gå nye veje. Eller at ‘tænke ud af klemkassen’ som vi kalder det her hos Murrelektronik.”

Murrelektronik håber også at drage fordel af Nordelektros kompetencer inden for motor og gearløsninger – produktområder, hvor den tyske gigant har stærke løsninger, som ikke kendes så godt i markedet.

Overmontør Lars Henriksen (Nordelektro) og Thomas Kjelgaard Burgdorf (Murrelektronik) forsegler samarbejdet på ægte nordjysk med et håndtryk.