Nordelektro opruster i Elevator

René Hansen er udnævnt til overmontør og har overtaget det daglige ansvar for vores hastigt voksende elevatorforretning, hvor vi lige nu søger yderligere en overmontør.

Det forpligter, når man som Nordelektro betegner sig selv som en af Nordjyllands bedste til service og renovering af elevatorer og lifte. Derfor er vi lige nu i gang med at opruste, så vi også fremover kan leve op til vores mål om at yde #bedreservice til vores kunder.

Til at stå i spidsen for vores hastigt voksende elevatorforretning har vi netop udnævnt René Hansen, der forfremmes fra projektleder til overmontør og daglig leder. Derudover har vi lige ansat en ny montør og søger yderligere en overmontør, der kan hjælpe med den daglige planlægning og drift samt rådgivning og besigtigelse ude hos kunderne.

– Jeg kunne godt lide at være projektleder, men det passer mig faktisk endnu bedre at være overmontør. Det bliver nu mit ansvar at få hverdagen til at fungere. Jeg kommer i langt højere grad til at arbejde med organisering, planlægning og ledelse. Den rolle er jeg vant til fra Forsvaret, hvor jeg i flere år var maskinbefalingsmand og arbejdende værkfører, fortæller René Hansen.

En af de bedste arbejdspladser

Siden René Hansen den 13. januar 2020 gik ind ad døren til sin første arbejdsdag som projektleder, har han lært Nordelektro at kende som en virksomhed, hvor sammenholdet er stærkt. Både fagligt og socialt.

– Hos Nordelektro er der overalt en stærk vilje til at sørge for, at arbejdspladsen er et godt sted at være. Det gælder både sociale initiativer, som altid prioriteres højt, selv om vi har travlt. Men det gælder i høj grad også i forhold til opgaverne. Alle får lov til at tage ansvar og træffe beslutninger i hverdagen – og bakkes op i det. Vi har mange komplicerede opgaver, og derfor betyder det meget, at vi er gode til at finde løsninger og hjælpe hinanden. Faktisk vil jeg sige, at det er en af de bedste arbejdspladser, jeg nogensinde har været på, siger René Hansen.

Er du interesseret i stillingen som overmontør i Elevator eller en af vores andre ledige stillinger? Læs mere her: https://nordelektro.dk/job/