Ny elevatorleder har selv siddet bag rattet i servicebilen

Morten Knudstrup er udnævnt til serviceleder og skal fremover stå i spidsen for de 11 montører i Nordelektros elevatorforretning. 

Som led i en ny servicestrategi er den daglige ledelse af Nordelektros montører blevet uddelegeret til overmontørerne, som fremover vil hedde serviceledere.

En af de nye serviceledere er Morten Knudstrup. Efter godt 2 ½ år som montør og elevatortekniker har han takket ja til en forfremmelse – og en ny, spændende udfordring som leder af elevatorafdelingen.

Morten Knudstrup har en baggrund som landbrugsmaskinmekaniker og maskintekniker. Han kom til Nordelektro i 2019 efter en lang årrække hos Sawo, hvor han arbejdede med ledelse i flere sammenhænge, blandt andet som værkfører. Den erfaring skal nu bringes i spil i Nordelektros elevatorafdeling, som pt. tæller 11 montører. 

– Effektive montører er afgørende for, at vi kan levere den service, som vores elevatorkunder forventer. Det bliver nu min opgave at få hverdagen i afdelingen til at fungere optimalt. Her er det en stor fordel, at jeg selv har siddet bag rattet i servicebilen. Jeg kender montørernes hverdag og de udfordringer, der følger med, siger Morten Knudstrup.

Humor, kollegaskab og høj faglighed

Morten Knudstrup beskriver sig selv som en meget løsningsorienteret person med et stærkt servicegen. Han oplever, at det er styrker, som passer godt ind hos Nordelektro, hvor fokus er på at opbygge langvarige relationer til kunderne ved at levere værdiskabende serviceløsninger, der er teknisk i front. Samtidig trives han godt i en hverdag, hvor humor, kollegaskab og faglighed er bærende værdier. 

– Det er nemt at falde til hos Nordelektro, fordi du har nogle skidegode kollegaer, som altid er klar med et klap på skulderen og en hjælpende hånd. Samtidig har du en ledelse, som udviser stor tillid til, at du som medarbejder selv kan træffe de rigtige beslutninger i hverdagen. Den kultur vil jeg gerne være med til at styrke som serviceleder. Montørerne skal mærke, at de har opbakningen til at tage ansvar ude hos kunden. En fejl er først en fejl, når den er begået to gange, siger den nye serviceleder.

Morten Knudstrup overtager jobbet som serviceleder fra René Hansen, der er udnævnt til servicechef med ansvar for Nordelektros samlede serviceforretning.

Specialister i vedligehold, reparationer og renovering

Nordelektro udfører elevatorservice i et stort antal bolig- og erhvervsejendomme og hjælper kunderne med at være på forkant, så de undgår driftsstop. Nordelektros elevatorafdeling er specialiseret inden for renovering og installation i ældre ejendomme, hvor en standardløsning ofte kommer til kort. Nordelektro samarbejder med en række leverandører, som er valgt ud fra, at deres produktprogram passer godt til netop renoveringsopgaver. Det er specialelevatorer med en høj grad af fleksibilitet i forhold til fx størrelse og kapacitet.

Læs mere om Nordelektros elevatorforretning her:
https://nordelektro.dk/montage-og-service-af-elevator-og-lift/