Nordelektro ansætter ny KAM med solid teknisk baggrund

Teknisk indsigt og salgsbaggrund giver Nordelektros nye Key Account Manager (KAM) Allan Heinrich Klausen den perfekte værktøjskasse til jobbet. 

Allan Heinrich Klausen havde første arbejdsdag hos Nordelektro den 1. juli, og han får et skarpt fokus på Teknisk Facility Management og udvikling af kunderne. Som Key Account Manager (KAM) skal han styrke det gode samarbejde med Nordelektros eksisterende kunder.

– Jeg får ansvaret for at sikre, at den enkelte kunde til enhver tid har de aftaler, der giver mest mulig værdi. Samtidig skal jeg fastholde og udvikle kunderelationerne for på den måde at sikre, at den enkelte kunde oplever den gode service og tryghed, der er i en Teknisk Facility Management-aftale med Nordelektro. Det er relationer, salg og ikke mindst den gode service, jeg brænder for, siger Allan Heinrich Klausen. 

Den nye KAM har også i sine tidligere positioner arbejdet med at opbygge og fastholde kunderelationer. Den seneste stilling var hos Migatronic Automation A/S, hvor han opbyggede serviceafdelingen og videreudviklede virksomhedens serviceforretning. 

Solid erfaring med teknisk service

Allan Heinrich Klausen er uddannet elektriker og senere elektroniktekniker. Han har i tidligere ansættelser specialiserede sig i SCADA og embeded software til proces- og automationsindustrien. De seneste år har han haft mere fokus på den kommercielle del, men stadig med afsæt inden for det tekniske område og serviceforretning.

Hos Nordelektro er målsætningen, at Allan Heinrich Klausen skal være med til at vækste Teknisk Facility Management-forretningen, som er i en rivende udvikling. Virksomheder på tværs af brancher får nemlig i stigende grad øjnene op for de mange fordele, der ligger i at outsource service og vedligeholdelse af maskiner og tekniske installationer. 

Nordelektro arbejder ud fra et fleksibelt Teknisk Facility Management koncept. Aftalen sammensættes med afsæt i kundens specifikke behov og sikrer, at intervallerne for de lovpligtige eftersyn overholdes. Ved at planlægge vedligeholdelse ud fra specifikationerne vil fejl på maskiner og anlæg blive opdaget og udbedret i tide, så alvorlige skader og produktionsstop undgås.

Læs mere om Nordelektros Teknisk Facility Management-koncept her:

https://nordelektro.dk/teknisk-facility-management/