Ny økonomichef i Nordelektro

En stærk vækst kræver et stærkt team. Derfor etablerer Nordelektro nu en økonomiafdeling og henter forstærkninger internt til nyoprettet chefstilling.

En positiv udvikling med stigende omsætning og øget kundetilgang stiller større krav til håndteringen af finansielle arbejdsgange og processer. Derfor har Nordelektro etableret en økonomiafdeling, som Camilla Saksager Uggerhøj har fået ansvaret for i en nyoprettet stilling som økonomichef fra 1. september 2020. Hun har været i Nordelektro som controller siden april 2020.

Udvidelsen sker på baggrund af Nordelektros ambitiøse vækstplan og digitale satsning, der skal realisere målet om at blive den foretrukne samarbejdspartner inden for teknisk facility management. Nordelektro har en årlig vækst på 10-15%, og derfor er det vigtigt at styrke fokus på optimering af processer og nøgletal.

– Med den positive vækst, vi oplever i Nordelektro, tager vi nu det næste skridt og styrker organisationen med en økonomiafdeling, som Camilla Saksager Uggerhøj får ansvaret for. Camilla har på kort tid opnået stor forståelse for Nordelektro og vores kunder. Jeg forventer, at hun kommer til at bidrage endnu mere til Nordelektros forretningsmæssige udvikling i sin nye stilling som økonomichef, siger direktør Hans Peter Andersen. 

Fra controller til økonomichef

Camilla er cand.merc.aud. og HD i Regnskab og Økonomistyring og baggrund fra revisionsbranchen. Som controller hos Nordelektro har hun haft ansvaret for økonomistyringen og været en finansiel sparringspartner for ledelsen og overmontørerne. Hun har tidligere arbejdet hos Beierholm.

I sin nye rolle skal Camilla fortsat bidrage til at føre Nordelektros ambitiøse strategi for digitalisering ud i livet. Med titlen som økonomichef følger samtidig et ledelsesmæssigt ansvar. Det betyder blandt andet, at det nuværende regnskabsteam fremadrettet skal referere til Camilla. 

Med en ny økonomiafdeling ser vi frem til at fortsætte den positive udvikling og rykke endnu tættere på målet om et mere digitaliseret Nordelektro.