Ny teknisk rådgiver har stor brancheerfaring

Flemming Tipsmark skal som ny teknisk rådgiver især være med til at vækste forretningen for elevator- og kranservice, hvor hans store erfaring bliver et stort aktiv.

Som specialist i Teknisk Facility Management (TFM) vokser antallet af kunder og opgaver hos Nordelektro. Derfor har virksomheden valgt at tilføje friske, rutinerede kræfter til at understøtte væksten og den ambitiøse servicestrategi.

Flemming Tipsmark er ansat som teknisk rådgiver og bliver et stort aktiv for Nordelektro med sine mange års erfaring inden for service og vedligehold af særligt elevatorer og kraner. Han kommer senest fra en stilling som teknisk konsulent hos Danløft og var før det account manager hos Otis Elevator.

– Flemming kender alt til rådgivning om teknisk service. Efter mere end 30 år i branchen taler han kundernes sprog og forstår at omsætte deres ønsker og behov til konkrete løsninger. Det har været vigtigt for os at finde den helt rigtige profil, der kan servicere vores kunder på elevator- og kranområdet og samtidig skabe tillid og udstråle autoritet. Det har vi fundet i Flemming, fortæller Jesper Storm Simonsen, salgschef hos Nordelektro.

Vant til at varetage større aftaler

Hovedpersonen selv er ikke i tvivl om, at han har fundet den helt rigtige arbejdsplads. Han udtrykker stor begejstring over sine nye kollegaers jordnærhed. Det giver en tryghed til at banke på hos sine kollegaer, hvis der er brug for sparring.

– Vores TFM-koncept er utroligt spændende at arbejde med. Det er af stor værdi, at vi kan tilbyde kunderne totale serviceløsninger. Jeg har selv stor erfaring inden for elevatorer og kraner og har mulighed for at sparre med kollegaer, der er specialister inden for andre områder. Det gør, at vi altid kan tilbyde kunderne en rådgivning, der kommer hele vejen rundt, siger Flemming Tipsmark og fortsætter:

–  Jeg skal bruge min erfaring til at binde hele aftaler sammen og rådgive kunderne med afsæt i min erfaring inden for elevatorservice. Jeg er vant til at varetage større aftaler, og dem kommer vi til at få flere af med vores fleksible løsninger. Det er jeg sikker på.

Flemming Tipsmark er uddannet maskintekniker, merkonom og sikkerhedsleder. Han har tidligere arbejdet hos Falck, Dansk Brandteknik, Verdo, Højlund Production, Daltek Mechanical Engineering, Otis Elevator Co. og Danløft.

Læs mere om vores Teknisk Facility Management-koncept her: https://nordelektro.dk/teknisk-facility-management/