Rulletrapper og elevatorer kræver bedre hygiejne

– Nordelektro giver #coronaråd

Lige nu er butikscentre og stormagasiner lukkede på grund af Corona-krisen. Men når de genåbner, vil folk igen flokkes på rulletrapperne – og det kræver særlig opmærksomhed i forhold til hygiejne. Ikke mindst håndlisterne, som berøres af rigtig mange mennesker i løbet af en dag.

En løsning på problemet kan være at installere en gelændersterilisator, der bruger UV-lys til at dræbe bakterierne. Sterilisatoren placeres på gelænderet, hvor brugeren stiger på, og kører i øvrigt på den strøm, som rulletrappen selv genererer.

En anden mulighed – og det gælder både rulletrapper og elevatorer – vil være at montere dispensere til håndsprit eller renseservietter, så brugerne selv får mulighed for at spritte hænder og aftørre paneler og trykknapper. 

Corona-krisen stiller større krav til rengøring og hygiejne i det offentlige rum. Som specialist i service, vedligehold og opgradering af tekniske installationer står vi klar med rådgivning om, hvordan du sammensætter den mest optimale løsning, der tilgodeser alle dine behov. 

Kontakt os på 96 30 38 88 eller info@nordelektro.dk og hør mere om dine muligheder!