Travlt i maskinservice: Nordelektro søger nye montører

Øget efterspørgsel på forebyggende vedligehold skaber travlhed hos Nordelektro. Derfor søger teknikspecialisten lige nu CNC-teknikere og servicemontører til de kommende års vækst.

Flere og flere virksomheder får øjnene op for fordelene ved at outsource drift og vedligehold af maskiner og tekniske installationer. For Nordelektro, der er specialist i lige netop den slags opgaver, betyder det, at kundeporteføljen vokser støt. Derfor er virksomheden lige nu på udkig efter nye CNC-teknikere og servicemontører til sin afdeling for maskinservice.

– Vi har det seneste halvandet år fået over 50 procent flere tekniske anlæg i service og oplever en øget interesse for at investere i forebyggende vedligehold, særligt blandt virksomheder i industrien. For at vi også fremover kan imødekomme efterspørgslen søger vi derfor lige nu flere dygtige teknikere til vores maskinservice, siger servicechef René Hansen.

Nordelektro har gennem flere år arbejdet for at sætte forebyggende vedligehold på dagsordenen. I mange virksomheder er reparationer og nedetid nemlig en stor omkostning, som kan reduceres betydeligt ved at arbejde mere struktureret med vedligehold, service og optimering af maskiner og teknisk udstyr. 

Hos Nordelektro kaldes det Teknisk Facility Management (TFM) og er et koncept, der samler stærke tekniske kompetencer på tværs af fagområderne el/automation, elevator/kran, elektromekanik og CNC/maskinservice. Med en TFM-aftale overlader kunden den samlede planlægning, udførelse og dokumentation af vedligehold til Nordelektro – og høster gevinsterne i form af færre fejl, mere stabil drift og længere levetid.

Jobbet som servicemontør i maskinservice er for dig, der:
  • Kan reparere og servicere mekaniske og elektriske systemer
  • Har erfaring med reparation af CNC-maskiner
  • Trives i en omskiftelig hverdag med både akutte udfordringer og planlagte opgaver
  • Ønsker et selvstændigt job med kunden i fokus

Læs mere om jobbet på Nordelektros hjemmeside