Udlært med topkarakter: Thomas scorer 12-tal og medalje

Thomas Balser Jakobsen fra Nordelektro fik onsdag overrakt fagets hædersmedalje fra TEKNIQ Arbejdsgiverne som beviset på, at han er én af årets dygtigste elektrikerlærlinge.

Hos Nordelektro har vi et mål om selv at uddanne en del af vores fremtidige kollegaer og specialister. En af dem er Thomas Balser Jakobsen, som nu kan skrive elektriker og fastansat servicemontør på sit CV.

Det blev fejret på Nordelektro onsdag den 14. september, hvor Thomas foruden sit svendebrev fik overrakt fagets hædersmedalje fra TEKNIQ Arbejdsgiverne som beviset på, at han er én af årets dygtigste lærlinge.

– Thomas har leveret en pragtindsats gennem hele sin læretid. Han arbejder meget systematisk og omhyggeligt og har et højt vidensniveau. Samtidig er han gavmild, åben og humoristisk. Og han er altid klar til at give en hånd med, når kollegaerne har brug for det. Han er på mange måder dét, jeg vil kalde firmaets mand, siger Dennis Skjoldgård Villadsen, der er serviceleder i El & Automation.

Aldrig kedeligt at gå på arbejde

Thomas kom til Nordelektro med en uddannelse som lastvognsmekaniker og en årrække i Søværnet i bagagen. Den baggrund har gjort, at han i sin læretid har prøvet kræfter med lidt af hvert: Fra installation af elsystemer og belysning til renovering af pumper og motorer. Netop den omskiftelige hverdag med mange forskellige opgaver og udfordringer er noget af det, som Thomas er glad for ved at arbejde hos Nordelektro:

– Den ene dag laver du installationer på et skib, den næste dag er du ude hos isbjørnene i Zoo, og den tredje dag skal du måske servicere en elevator på et plejehjem. Man kommer virkelig rundt til mange forskellige typer af opgaver. Så det er aldrig kedeligt at gå på arbejde i Nordelektro, siger Thomas Balser Jakobsen. 

Nordelektro og hele medarbejderstaben ønsker Thomas et kæmpestort tillykke med svendebrevet og medaljen – og er super glade for, at han fortsætter som en af #nordjyllandsbedstekolleger

Dagen blev traditionen tro markeret med besøg af Slagter Stillers Madvogn.